1 μπαίκιν πάουντερ
1 αυγό
μισό κουτάλακι αλάτι
2 φλυτζάνες νερό
λάδι για τηγάνισμα
Ρίχνετε μέσα ένα αυγό ,το αλάτι και το νερό
Βάζετε αρκετό καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και ρίχνετε κουταλιές κουταλιές το μείγμα.
Το γυρίζετε και απο τις δυο πλευρές να γίνουν χρυσοκίτρινα.
Εχουν μια ωραία κρούστα απέξω και μέσα ειναι μαλακά και αφράτα
Τα σερβίρετε με μέλι ,και με φετούλα όμως νομίζω θα πηγαίνουν ωραία αλλά και με μερέντα,οπως του αρέσει του καθενός.
Ευχαριστώ την κυρία Νίνα για τη συνταγή,απλή ,νόστιμη και με λίγα υλικά
Δείτε και την ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/osamasaresounkaiagapame
Είμαστε και στο Pinterest https://gr.pinterest.com/soulapap62/_saved/