500 γραμμάρια φέτα
200 γραμμάρια κεφαλοτύρι η όποιο άλλο πικάντικο τυρί
3 αυγά
Αλεύρι όσο σηκώσει για να ανοίξετε φύλλο
Ελαιόλαδο,αλάτι,νερό.
Χλιαρό νερό για να ανοίξετε το φύλλο ,(εδώ έχω κανει 6 φύλλα και χρειάστηκα μια κούπα μέτρια νερό,εσείς κανονίστε το με το μέγεθος του ταψιού σας)
Τρίβετε τη φέτα και την ανακατέυετε με το άλλο τυρί που θα προτιμήσετε,ισως όμως και να μην βάλετε άλλο και να μέινετε μόνο με τη φέτα,γούστα είναι αυτά)
Χτυπάτε τα αυγά χωριστά και μετά τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών για να ανακατευτούν όλα τα υλικά καλά.
Ανοίγετε το φύλλο ,οσο πιο λεπτό γίνεται και αφου το διπλώσετε στη μέση βάζετε κατα μήκος τη γέμιση.
Μετά το τυλιγετε για να κλείσετε τη γέμιση μέσα και μετά το στρίβετε να γίνει σαν κουλούρι.
Βάζετε το πρώτο φύλλο στη μέση του ταψιού το οπίο έχετε λαδώσει καλά και συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα.
Το ελαιόλαδο ίσως σας φανει αρκετό αλλα όταν ψηθεί η πίτα θα το απορροφήσει όλο.
Την ψήνετε στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει
Δείτε και την ομάδα μας
Αυτό είναι το κανάλι μας