1 κούπα γάλα
2 αυγά
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 μπαίκιν πάουντερ
3 κουταλές σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Αλεύρι όσο σηκώσει για να γίνει ένας χυλός αρκετά πηχτός,περίπου δύο κούπες μέτριες
Ρίχνετε σε μία κούπα όλα τα στερεά υλικά ένα ,ένα και όταν τελιώσετε τα ανακατεύετε όλα μαζί για να ενσωματωθούν
Ολα τα υγρά υλικά τα ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη ,αρχιζοντας απο το γάλα που βάζετε μέσα τους κρόκους για να σπάσουν και να ενσωματωθούν
Ανακατεύετε τα στερεά με τα υγρά υλικά και έτσι γίνεται ο χυλός .
Αφου αλείψετε το τηγάνι σας με λίγο λάδι η βούτυρο ριχνετε μέσα κουταλιές απο το χυλό .
Δεν απλώνετε το χυλό πολύ για να έχει πάχος το πιτάκι .
Το ψήνετε απο τη μιά πλευρά και όταν κάνει τρύπες μικρές το γυρνάτε και απο την άλλη.
Είναι εύκολα νόστιμα και το πιο σημαντικό τα αγαπούν όλοι.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Βρείτε μας και στην ομάδα μας στο facebook
Δείτε και το κανάλι μας