1 κιλό πατάτες
ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,σκόνη μουστάρδας,πιπέρι μαύρο χυμό μισού λεμονιού
Αφού καθαρίσετε και κόψετε ψιλές τις πατάτες όπως για τηγάνισμα
τις βάζετε σε μια βαθιά κούπα και τις ανακατεύετε με όλα τα υλικά που αναφέρω πιο πάνω
Τις στρώνετε σε ένα ταψί και ανάβετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου την αρχή στον αέρα και μόλις μαλακώσουν λίγο το γυρνάτε στο γκριλ.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν τις βγάζετε σε πιάτο και τις πασπαλίζετε με κεφαλοτύρι
Είναι πολύ νόστιμες και πιο υγιεινές από το τηγάνισμα
Βρείτε μας και στην ομάδα μας
https://www.facebook.com/groups/osamasaresounkaiagapame/