.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
6 αυγά
1 πακέτο μαργαρίνη
1 μεγάλο ποτήρι νερού αλεύρι
1 μεγάλο ποτήρι νερού ζάχαρη
1 μεγάλο ποτήρι καρύδια,3 βανίλιες 1 φακελάκι μπαικιν
Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει ,ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα.
Ρίχνετε τα καρύδια τα οποία τα έχετε κάνει πολύ ψιλά στο μπλεντεράκι
Ψήνετε την καρυδόπιτα στους 180 βαθμούς στον αερα για περίπου μιση ώρα περίπου η οσο να γ΄νει ροδοκόκκινη.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 μεγάλα ποτήρια νερού νερό
2 μεγάλα ποτήρια ζάχαρη
μισό λεμόνι.
Οταν σιροπιάσετε την καρυδόπιτα πρέπει να να είναι κρύα και το σιρόπι ζεστό.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΛΑΣΟ
4 μεγάλες κουταλιές σούπας κακάο
1 φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας καλαμποκέλαιο
μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό
Ανακατεύετε την άχνη ζάχαρη με το κακάο
και ρίχνετε και το καλαμποκέλαιο ενώ ανακατεύτε συνεχώς,ρίχνετε και το νερό λίγο λίγο και έτσι γίνεται το γκλάσο για την επιφάνεια της καρυδόπιτας
Ρίχνετε το γκλασο σιγά σιγά να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια της καρυδόπιτας .
Έχει πολύ ρευστή υφή και απλώνεται πολύ καλά.
Αφού το έχετε απλώσει στην επιφάνεια της καρυδόπιτας κόβετε στο μπλεντρακι χοντρά λίγα ακόμη καρύδια και τα ρίχνετε πάνω στην επιφάνεια της καρυδόπιτας.
Τη σερβίρετε αν θέλετε με γλυκό του κουταλιού της προτίμησης σας.
Εγώ έβαλα επάνω γλυκό κυδώνι και ταίριασαν πολύ ωραία οι γεύσεις τους
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!