Σήμερα θα δείτε ένα κόλπο για να κρατήσετε πολλές μέρες το μαϊντανό σας φρέσκο και δροσερό στο ψυγείο και να τον έχετε έτοιμο για κάθε στιγμή που θα τον χρειαστείτε..
Θα χρειαστείτε ένα ματσάκι μαϊντανό όσο γίνεται πιο φρέσκο και ζωηρό,ένα βάζο και νερό για να τον πλύνετε καλά.
Πλένετε καλά το μαϊντανό αφού κόψετε τα χοντρά κοτσάνια σχεδόν στη μέση,αν δε σας ενοχλούν τα αφήνετε κι αυτά.
Τον αφήνετε να στεγνώσει καλά σε ένα σουρωτήρι πρώτα και μετά απλωμένο σε μια πετσέτα κουζίνας η σε χαρτί κουζίνας.
Αποστειρώνετε το βάζο στους 100 βαθμούς στο φούρνο της κουζίνας για 15 λεπτά και όταν στεγνώσει καλά ο μαϊντανός τον κλείνετε στο βάζο και τον βάζετε στο ψυγείο στη συντήρηση.
Θα δημιουργηθούν μέσα στο βάζο υδρατμοί και αυτοί θα κρατήσουν το μαϊντανό ολοζώντανο για πολλές πολλές ημέρες και θα τον έχετε στη διάθεση σας εύκολα και γρήγορα για τα ωραία σας φαγητά
Θα χρειαστείτε ένα ματσάκι μαϊντανό όσο γίνεται πιο φρέσκο και ζωηρό,ένα βάζο και νερό για να τον πλύνετε καλά.
Πλένετε καλά το μαϊντανό αφού κόψετε τα χοντρά κοτσάνια σχεδόν στη μέση,αν δε σας ενοχλούν τα αφήνετε κι αυτά.
Τον αφήνετε να στεγνώσει καλά σε ένα σουρωτήρι πρώτα και μετά απλωμένο σε μια πετσέτα κουζίνας η σε χαρτί κουζίνας.
Αποστειρώνετε το βάζο στους 100 βαθμούς στο φούρνο της κουζίνας για 15 λεπτά και όταν στεγνώσει καλά ο μαϊντανός τον κλείνετε στο βάζο και τον βάζετε στο ψυγείο στη συντήρηση.
Θα δημιουργηθούν μέσα στο βάζο υδρατμοί και αυτοί θα κρατήσουν το μαϊντανό ολοζώντανο για πολλές πολλές ημέρες και θα τον έχετε στη διάθεση σας εύκολα και γρήγορα για τα ωραία σας φαγητά