Μοσχάρι με φασολάκια μαυρομάτικα

Μαυροματικα με κρέας μοσχάρι,σε πιάτο όμορφο και ωραία παρουσιασμένο


700 γραμμάρια μοσχάρι,1 κιλό φασολάκια μαυρομάτικα,2 κρεμμύδια,μαϊντανό μισό ματσάκι,ελαιόλαδο,αλάτι πιπέρι κόκκινο και μαύρο,4-5 ώριμες ντομάτες,λίγο νερό

Βάζετε το κρέας να βράσει και το ξαφρίζετε όσο βράζει,καλύτερα να το β΄ρασετε σε χαμηλή φωτιά θα γίνει πιο μαλακό.
Αφού βράσει το βγάζετε από όσο ζουμί έχει μείνει κόβετε κομμάτια τα κρεμμύδια και το μαϊντανό ,ρίχνετε ελαιόλαδο και αλάτι κόκκινο και μαύρο πιπέρι και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί


 Αφού τσιγαριστούν καλά ρίχνετε τις ντομάτες που τις έχετε περάσει από το μπλέντερ η τις τρίβετε στον τρίφτη.
Ανακατεύετε να πάρουν μερικές βράσεις με τη ντομάτα.
Μετά ρίχνετε και το ζουμί που σας έμεινε από το βρασμένο κρέας και αν δε φτάσει συμπληρώνετε και λίγο νερό να σκεπαστούν καλά τα φασολάκια και το κρέας.
Το σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μελώσει το ζουμί τους
Τα μαυρομάτικα σύμφωνα με τα δικά μου πάντα γούστα είναι τα νοστιμότερα φασολάκια,είτε είναι φρέσκα είτε ξερά,μόνο δε σας πολύ συνιστώ να τα καταψύξετε ,μια φορά που το επεχείρησα για να έχω το Χειμώνα δεν έβραζαν με τίποτε.
Το πιάτο αυτό είναι πεντανόστιμο και παει πολύ καλά με μια χωριάτικη σαλάτα
                                            ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας