Το εσωτερικό του κολοκυθιού από τα κολοκυθάκια που γεμίσατε,γέμιση από τα κολοκυθάκια που σας περίσσεψε από τα γεμιστά σας κολοκυθάκια...συνταγή εδώ...https://www.aromatakaigeuseis.eu/2012/06/blog-post_118.html 1 κουταλιά αλεύρι,1 κουταλιά,τριμμένη φρυγανιά,100 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι,200 γραμμάρια φέτα,λίγο ελαιόλαδο,μαύρο πιπέρι .
Ανακατεύετε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια,με τη γέμιση σε ένα ταψί,ρίχνετε μια κουταλιά αλεύρι,μια κουταλιά τριμμένη φρυγανιά
και συνεχίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι και μετά με τη φέτα..
Στο τέλος βάζετε το ελαιόλαδο και το μαύρο πιπέρι.
Τα στρώνετε μέσα στο ταψί και τα βάζετε στο φούρνο στο αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου και σκεπασμένο το ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνετε μέχρι να μαλακώσει το κολοκύθι και να φουκώσει το ρύζι,περίπου μισή ώρα
Αυτό το πιάτο προέκυψε για να μην πεταχτεί τίποτε... .είναι πάρα πολύ νόστιμο και τρώγεται πιο πολύ σαν ορεκτικό με μπύρα αλλά εμένα μ αρέσει και σαν κύριο πιάτο..
Το μόνο που θέλει είναι να φαγωθεί σχεδόν ζεστό γιατί μετά χαλάει λίγο η γεύση του,γιατί σφίγγει το ρύζι και τα τυριά...
Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει σίγουρα,τώρα που έχει ωραία κολοκυθάκια
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!