Λαγάνα,λάδι ρίγανη,αλάτι,μαύρο πιπέρι.
Κόβετε τη λαγάνα σε λωρίδες μακρόστενες και μετά ξανά στη μέση.
Ετοιμάζετε το ελαιόλαδο με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο για να αλείψετε τα κομμάτια.
Τα βάζετε σε ένα ταψί στη σειρά και τα αλείφετε με το υγρό
Τα βάζετε σε σειρά σε ένα ταψί.
Τα βάζετε στο φουρνο στους 200 βαθμους Κελσιου στον αερα μεχρι να ροδοκοκκινισουν.
Γίνονται καταπληκτικά και συνοδεύουν καφεδάκι,τσαγακια, είναι πολύ νόστιμα για το πρωινό σας η έστω για σνακ όταν νιώσετε λιγούρα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!