700 γραμμάρια μοσχάρι για κατσαρόλα,μπορείτε να πάρετε σπάλα,κυλότο,σπαλομπριζόλα,κ.α
1 ντομάτα ώριμη,1 καρότο,2 κρεμμύδια,θυμάρι,1 πράσινη πιπεριά,κόλιανδρο,πέστο βασιλικού(μια κουταλιά),κόκκινο πιπέρι,μαύρο πιπέρι τριμμένο και σε κόκκους,δαφνόφυλλο,αλάτι,ελαιόλαδο.
Ντομάτες κατεψυγμένες ,εγώ το φροντίζω αυτό από το Καλοκαίρι που έχουμε πολλές,βάζω τις μικρές αφού τις πλύνω καλά στην κατάψυξη.
Αν δεν έχετε θα βάλετε ντοματάκια κονσέρβα αλλά το φαγητό είναι πιο νόστιμο με τις κατεψυγμένες.
Μακαρόνια νούμερο 10,εγώ βάζω και ακόμη πιο ψιλά,βούτυρο,1 κουταλιά ντοματοπελτέ,τυρί τριμένο,ελαιόλαδο.
Πλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά σας.
Κόβετε το κρεμμύδι στο μπλεντεράκι η στον ψιλό τρίφτη και αφού έχετε βράσει το κρέας σας το βάζετε για τσιγάρισμα.
Έχετε κρατήσει και το ζωμό από το βράσιμο του κρέατος γιατί θα σας χρειαστεί να τον ρίξετε στο φαγητό μετά.
Κόβετε και το καρότο την πιπεριά,ρίχνετε το δαφνόφυλλο,και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τη φρέσκια ντομάτα την κόβετε κυβάκια και την ρίχνετε κι αυτήν στο φαγητό.
Τελευταίο ρίχνετε τον πελτέ και τα αφήνετε να πάρουν βράση.
Αφού βγάλετε τις ντομάτες από την κατάψυξη τις βάζετε σε νερό για να ξεπαγώσουν λιγάκι.
Τις κόβετε στην μέση
και μετά τις ρίχνετε στο μπλεντράκι να αλεστούν και να γίνουν πολτός
Τις ρίχνετε κι αυτές στο φαγητό και συμπληρώνετε με το ζωμό .
Βράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό και αφού βράσει ρίχνετε μια κουταλιά αλάτι και τα μακαρόνια σας,τα αφήνετε να βράσουν ανάλογα με το γούστο σας ,καλύτερα όμως να μην πολυβράσουν.
Καίτε 50 γραμμάρια βούτυρο και το ρίχνετε πάνω στα μακαρόνια σας.
Τα ανακατεύετε και είναι έτοιμα για να σερβιριστουν με το κοκκινιστό κρέας.
Ρίχνετε και στο σερβίρισμα τυρί τριμμένο,ότι τυρί σας αρέσει,εμείς εδώ μας αρέσει και η φέτα αλλά πάει ωραία και το κεφαλοτύρι.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!