2 σουπιές μεγάλες η 3 αν είναι μικρότερες
1 κρεμμύδι,
1 λεμόνι,
5 κουταλιές σούπας μηλόξυδο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο,
εστραγκόν
1 κουταλάκι του γλυκού,πέστο βασιλικού
θυμάρι,κόλιανδρο,ελαιόλαδο,κόκκινο πιπέρι,αλάτι,ένα ποτήρι νερό.
Καθαρίζετε τις σουπιές βγάζοντας το κόκκαλο και τις πλένετε πολύ καλά να φύγουν τα μελάνια.
Τις κόβετε κομμάτια και κόβετε το κρεμμύδι ,αφού ρίξετε το ελαιόλαδο και τα αρωματικά
τα αχνίζετε όλα μαζί τα σβήνετε μετά με το κρασί.
Ρίχνετε και το αλάτι με το νερό και τα αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να φύγουν
σχεδόν όλα τα υγρά .
Τις συνοδεύετε με πατατοσαλάτα και σαλάτα πράσινη.
Είναι ένα πολύ νόστιμο και αρωματικό πιάτο,βολικό σε περιόδους νηστείας αλλά και όχι μόνο τότε.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!