11πιπεριές Φλωρίνης και για γεμιστά,350 γραμμάρια φέτα,250 γραμμάρια γκούντα,200 γραμμάρια κεφαλοτύρι 200 γραμμάρια παρμεζάνα,2 ώριμες ντομάτες,θυμάρι ,βασιλικό και δυόσμο,πιπέρι μαύρο και ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού.
Πλένετε και καθαρίζετε από τους σπόρους τις πιπεριές.
Πλένετε τις ντομάτες και τα αρωματικά χόρτα.
Τρίβετε τα τυριά ,τις ντομάτες και ψιλοκόβετε το βασιλικό και το δυόσμο.
Προσθέστε το πιπέρι το ελαιόλαδο και το θυμάρι και τα ανακατεύετε καλά να ενωθούν μεταξύ τους.
Γεμίζετε με αυτό το μείγμα τις πιπεριές τις βάζετε σε σειρά σε ένα ταψί και ρίχνετε από πάνω και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το βάζετε στο φούρνο τον οποίο έχετε ανάψει στο γκριλ
Τις γυρίζετε με τη βοήθεια κουταλιού και πιρουνιού να ψηθούν και από την άλλη πλευρά τους άλλα 10 λεπτά.
Ένα πολυ νόστιμο και αρωματικό πιάτο που είναι και μεζεδάκι αλλά και μια χαρά γίνεται και κύριο πιάτο,ωραία παει με σαλάτα πράσινη και πατάτες τηγανητές,η μπύρα του ταιριάζει πολύ ωραία...δοκιμασμένο
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!