1 κιλό κολοκυθάκια,αλάτι ,καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα,1 αγγούρι,4-5 σκελίδες σκόρδο,μισό ποτήρι ελαιόλαδο,λίγο ξύδι άσπρο,1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό.
Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια
Τα κόβετε σε φέτες όχι πολύ λεπτές ,τα απλώνετε σε μια πιατέλα σε σειρές
Ετοιμάζετε το τζατζίκι...
Ρίχνετε το λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί καλά τηγανίζετε τα κολοκυθάκια και τα βάζετε σε χαρτί κουζίνας απορροφητικό να φύγουν τα πολλά λάδια.
Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε τα τηγανισμένα κολοκυθάκια μέσα στο τζατζίκι και να τα αφήσετε καμιά ώρα ,παίρνουν άλλη γεύση και γίνονται πολύ νόστιμα.
Αν το συνοδέψετε δε και με μια χωριάτικη σαλάτα είναι μια πολύ καλή λύση στο καθημερινό μας ερώτημα...."ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"
Ευτυχώς το Καλοκαίρι μας έχει πολλές και καλές τέτοιες λύσεις...εκμεταλλευτείτε τις όσο υπάρχουν φρέσκα και νόστιμα λαχανικά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!