Σαλάτα γλυστρίδα


 Γλιστρίδα ,3 σκελίδες σκόρδο,μισό ποτηράκι ελαιόλαδο,μισό ποτηράκι ξύδι άσπρο,αλάτι ,γιαούρτι στραγγιστό.
 Πλένετε  τη γλιστρίδα ,πολυ καλά είναι να είναι τρυφερή και την αφήνετε μέσα στο σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά της.

 Καθαρίζετε το σκόρδο και ετοιμάζετε, λάδι, ξίδι και αλάτι.

Ζεματάτε ελαφρά τη γλιστρίδα(περίπου 5-7 λεπτά και πατάτε το σκόρδο να πολτοποιηθεί.
Το ρίχνετε στη γλιστρίδα και ρίχνετε το λάδι και το ξύδι,ανακατεύετε καλά ,ρίχνετε και το αλάτι και τα αφήνετε για λίγη ώρα να ενσωματωθούν τα υλικά.


 Ρίχνετε μετά περίπου 700 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό και τα ανακατεύετε καλά.

Είναι μια πολύ εύκολη και δροσερή σαλάτα,συνοδεύει πολύ ωραία ντολμαδάκια γιαλαντζί,κρέας ψητό ,αλλά και ψάρι,μοιάζει ελαφρά με το τζατζίκι αλλά έχει πιο ωραία γεύση...
                                                      ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας