4 κολοκυθάκια,3 αυγά,1 φλυτζάνα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό,1 φλυτζάνα τσαγιού αλεύρι, 1 μπαίκιν πάουντερ,άνηθο , δυόσμο,300 γραμμάρια διάφορα τυριά τριμμένα,300 γραμμάρια φέτα,πιπέρι μαύρο,αλάτι,μισό ποτήρι ελαιόλαδο,(λίγο γάλα σε περίπτωση που χρειαστεί)
Πλένετε καθαρίζετε και κόβετε σε κομμάτια τα κολοκυθάκια.
Θωρακίστε την υγεία σας,είναι πολύτιμη
Τα περνάτε από το μπλεντεράκι,η τα τρίβετε στον τρίφτη.
Ετοιμάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σας.
Σε μια λεκάνη ρίχνετε πρώτα το τριμμένο κολοκυθάκι και τα αρωματικά χόρτα ψιλοκομμένα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι .
Μετά ρίχνετε ένα ένα όλα τα υπόλοιπα υλικά
ενώ τα ανακατεύετε με το χέρι να ενσωματωθούν.
Η πυκνότητα της ζύμης πρέπει να μοιάζει με του
κέικ,αν σας βγεί πιο πηχτό ρίχνετε λίγο γάλα.
(εδώ πάει το γάλα που ανέφερα πιο πάνω αν χρειαστεί)
Αφού το ανακατέψτε καλά λαδώνετε ένα ταψί
όχι πολύ μεγάλο και το απλώνετε μέσα.
Το ψήνετε στους 150 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδοκοκκινίσει καλά...
Εμένα με ενθουσίασε ,δεν ξέρω σε σας αν αρέσει .
Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μάρω και την ευχαριστώ πολύ
Δοκιμάστε την, εύκολη,νόστιμη υγιεινή...
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!
Τα περνάτε από το μπλεντεράκι,η τα τρίβετε στον τρίφτη.
Ετοιμάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σας.
Σε μια λεκάνη ρίχνετε πρώτα το τριμμένο κολοκυθάκι και τα αρωματικά χόρτα ψιλοκομμένα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι .
Μετά ρίχνετε ένα ένα όλα τα υπόλοιπα υλικά
ενώ τα ανακατεύετε με το χέρι να ενσωματωθούν.
Η πυκνότητα της ζύμης πρέπει να μοιάζει με του
κέικ,αν σας βγεί πιο πηχτό ρίχνετε λίγο γάλα.
(εδώ πάει το γάλα που ανέφερα πιο πάνω αν χρειαστεί)
Αφού το ανακατέψτε καλά λαδώνετε ένα ταψί
όχι πολύ μεγάλο και το απλώνετε μέσα.
Το ψήνετε στους 150 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδοκοκκινίσει καλά...
Εμένα με ενθουσίασε ,δεν ξέρω σε σας αν αρέσει .
Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μάρω και την ευχαριστώ πολύ
Δοκιμάστε την, εύκολη,νόστιμη υγιεινή...
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!