1 κιλό σουπιές κατεψυγμένες και καθαρισμένες(αν βρείτε φρέσκιες ακόμη καλύτερα),1 κιλό πατατάτες,2 σκελίδες σκόρδο,μαιντανό και άνηθο απο μισό ματσάκι,2 ωριμες μέτριες ντομάτες,πιπέρι μαύρο και κόκκινο,κρασί άσπρο,κόλιανδρο,1 κοκινη πιπεριά,αλάτι ,ελαιόλαδο ενα μικρό ποτήρι,νερό.
Πλένετε καλά τις σουπιές ,ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τον άνηθο,την πιπεριά,και το σκόρδο ,ρίχνετε και το κόκκινο και μαύρο πιπέρι και το αλάτι μαζί με το λάδι σε μια κατσαρόλα.
Τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά σε χαμηλή φωτιά.
Τα σβήνετε με το κρασί και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση ακόμη.Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε κομμάτια μέτρια.
Κόβετε και τις ντομάτες σε φέτες.
Τις ρίχνετε στην κατσαρόλα και βάζετε και το νερό ίσα να σκεπαστούν τα υλικά που έχει μέσα.
Τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και οι πατάτες και να φύγουν τα πολλά υγρά.
Τις σερβίρετε αν θέλετε με μία από τις δύο σαλάτες και κρασάκι άσπρο η ρετσίνα
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!