Γαρίδες σαγανάκι

Λαχταριστο σαγανακι με γαίδες και ωραία σάλτσα για πολλές βουτιές με ψωμί,επισης όμορφη πιατέλα
500 γραμμάρια γαρίδες,(εγώ έβαλα καταψυγμένες,αν είναι φρέσκες και σας αρέσουν ολόκληρες μπορείτε να μην τις καθαρίσετε ).
1 μεγάλο κρεμμύδι,1 πιπεριά κόκκινη ,1 πιπεριά πράσινη,1 σκελίδα σκόρδο,μαϊντανό ,1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο,αλάτι πιπέρι,άνηθο,δυόσμο,1 κουταλιά σούπας μουστάρδα,4 ντομάτες ώριμες και μισό κουτί στοματάκι τριμμένο ,η αν έχετε δική σας σάλτσα ντομάτα,ένα κομμάτι φέτα σκληρή για να βάλετε από πάνω,προαιρετικά κεφαλοτύρι.


Πλένετε καλά τις γαρίδες και τις αφήνετε να στραγγίσουν λίγο.
 Κόβετε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι ,την πράσινη και κόκκινη πιπεριά,τον δυόσμο ,τον άνηθο ,το μαϊντανό, λιώνετε το σκόρδο,ρίχνετε το λάδι,το αλάτι ,το πιπέρι.
 Τα αφήνετε να μαραθούν λίγο και ρίχνετε τις γαρίδες και τη μουστάρδα. Τα αφήνετε να βράσουν περίπου για 10 λεπτά όλα μαζί.Ρίχνετε μετά τις ντομάτες και το ντοματάκι και τα αφήνετε άλλα 10 λεπτά η μέχρι να μην έχει πολλά ζουμιά.Τις κατεβάζετε  και αφού τις σερβίρετε σε πιατέλα ρίχνετε από πάνω τη φέτα τριμμένη.

Μπορείτε να τη  βάλετε να βράσει και αυτή λίγο μέσα στο σαγανάκι η να ρίξετε κεφαλοτύρι κατά το σερβίρισμα,όπως και να το κάνετε είναι πολύ νόστιμο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!


Συνολικές προβολές σελίδας