4 μεγάλες μελιτζάνες,(εδώ έχω άσπρες,είναι πολύ ωραίες,έχουν σφιχτή σάρκα και γλυκιά) 4 σκελίδες σκόρδο,αλάτι ,λίγο ξύδι και ελαιόλαδο περίπου ένα ποτήρι του κρασιού.
Ψήνετε και καθαρίζετε τις μελιτζάνες.Τις πατάτε με ένα πιρούνι,βάζετε το λάδι ,το ξύδι,το σκόρδο και τα ανακατεύετε αρκετή ώρα.Όσο πιο πολύ την ανακατεύετε τόσο πιο αφράτη γίνεται.
Κρατάει αρκετές μέρες στο ψυγείο.Αν όμως τη φάτε την ίδια μέρα μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια,μια πιπεριά πράσινη κι αυτή ψιλοκομμένη και μια κόκκινη ψητή.(αν δεν έχετε ψήσει πολύ καλή λύση είναι οι έτοιμες που πουλάνε στο σούπερ μάρκετ).
Ψήνετε και καθαρίζετε τις μελιτζάνες.Τις πατάτε με ένα πιρούνι,βάζετε το λάδι ,το ξύδι,το σκόρδο και τα ανακατεύετε αρκετή ώρα.Όσο πιο πολύ την ανακατεύετε τόσο πιο αφράτη γίνεται.
Κρατάει αρκετές μέρες στο ψυγείο.Αν όμως τη φάτε την ίδια μέρα μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια,μια πιπεριά πράσινη κι αυτή ψιλοκομμένη και μια κόκκινη ψητή.(αν δεν έχετε ψήσει πολύ καλή λύση είναι οι έτοιμες που πουλάνε στο σούπερ μάρκετ).
Τα ανακατεύετε όλα μαζί και τη σερβίρετε.Θεωρώ ότι είναι πολύ ωραία σαλάτα και πικάντικη.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!