Φιλέτα μπακαλιάρου με λαχανικά

ομορφη πιατέλα με φιλέτα αχνιστού μπακαλιάρου με συνοδεία πατάτας ,καρότου και άλλων λαχανικών
 4 φιλέτα μπακαλιάρου φρέσκου η κατεψυγμένου 1 κιλό πατατούλες μικρές,4 καρότα,2 λεμόνια,1 μεγάλο κρεμμύδι, μισό ποτηράκι κρασί άσπρο,κόκκινο πιπέρι , αλάτι μαϊντανό.
 Καθαρίζετε τις πατάτες και αφού τις πλύνετε τις χαράζετε ελαφρά σταυρωτά ,και τα καρότα επίσης,το ίδιο κάνετε και με το κρεμμύδι.Πλένετε και ρίχνετε αλάτι,πιπέρι κόκκινο και κρασί στο ψάρι.Το αφήνετε έτσι για όση ώρα πάρει να βράσουν τα λαχανικά.
 Τα βάζετε όλα μαζί με το λάδι, το αλάτι  και το πιπέρι σε μια κατσαρόλα(εγώ έχω ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι που με βολεύει πολύ) και τα τηγανίζετε ελαφρά.Τα σβήνετε με το χυμό από τα λεμόνια και λίγο κρασί.
Αφήνετε να πάρουν έτσι μερικές βράσεις  και ρίχνετε νερό όσο να σκεπαστούν καλά.Τα βράζετε όσο να μαλακώσουν.Μόλις δείτε ότι έγιναν(τα τσιμπάτε με το πιρούνι) ρίχνετε αρκετό μαϊντανό και το ψάρι.Αφήνετε να βράσουν 10 λεπτά ακόμη και είναι έτοιμο.                     ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!






Το πρωί πίνοντας τον καφέ μου στην αυλή είδα τον ταχυδρόμο να πλησιάζει και να μου φέρνει ένα μεγάλο φάκελλο από αυτούς που συνήθως μας στέλνουν κάτι
Έχετε ένα δεματάκι μου είπε.Κοίταξα για τον αποστολέα και είδα το όνομα της Αλιόνας.http://alyonapar.blogspot.gr/Είχε έρθει το δωράκι που είχε κερδίσει ο γατούλης μου. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφο .Το αδικούν οι φωτογραφίες πολύ .Φτιαγμένο με μεράκι και προσεγμένο.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ  για άλλη μια φορά και της εύχομαι καλή Σχολική χρονιά μιας και η Αλιόνα μας είναι μικρούλα και μαθήτρια Να είσαι καλά κοπέλα μου και να σε χαίρεται η οικογένειά σου.Φιλάκια πολλά και ειλικρινή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας