Ντομάτες ώριμες,κολοκυθάκια,
μελιτζάνες,κρεμμύδια,καρότα,πιπεριές κόκκινες πράσινες,μαιντανό ,βασιλικό.
μελιτζάνες,κρεμμύδια,καρότα,πιπεριές κόκκινες πράσινες,μαιντανό ,βασιλικό.
Εδώ δε θα σας γράψω ποσότητες από κάθε λαχανικό.Πάντως οι ντομάτες πρέπει να υπερτερούν.Τα υπόλοιπα υλικά είναι για να γίνει η σάλτσα πιο νόστιμη. Πλένετε και καθαρίζεται τα λαχανικά που θέλουν καθάρισμα και τα κόβετε όλα σε κομμάτια.Τα βάζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα να βράσουν όλα μαζί. Αφού μαλακώσουν τα περνάτε όλα μαζί από το μπλέντερ να γίνουν πολτός.Τα ξαναβάζετε στην κατσαρόλα με αλάτι και λίγο λάδι και τα αφήνετε να πάρουν μερικές βράσεις σε χαμηλή φωτιά. Τα βάζα τα έχετε πλύνει και αποστειρώσει με το γνωστό τρόπο.(για 20 λεπτά στους 100 βαθμούς στο φούρνο της κουζίνας).Βάζετε στα βάζα τη σάλτσα καυτή και τα κλείνετε καλά γυρίζοντας τα ανάποδα.Τα αφήνετε έτσι για ένα 24ωρο.Τα γυρίζετε μετά κανονικά.
Έχουν σφραγίσει και είναι έτοιμα να φαγωθούν.
Η σάλτσα αυτή συνοδεύει πολύ ωραία σπαγγέτι αρκεί μόνο να ζεσταθεί και είναι έτοιμη.Αλλά νοστιμίζει αφάνταστα και λαδερά η όσπρια ,αλλά και γενικά δίνει άλλη γεύση σε ότι φαγητό μπει λόγω των πολλών λαχανικών που περιέχει.
Έχουν σφραγίσει και είναι έτοιμα να φαγωθούν.
Η σάλτσα αυτή συνοδεύει πολύ ωραία σπαγγέτι αρκεί μόνο να ζεσταθεί και είναι έτοιμη.Αλλά νοστιμίζει αφάνταστα και λαδερά η όσπρια ,αλλά και γενικά δίνει άλλη γεύση σε ότι φαγητό μπει λόγω των πολλών λαχανικών που περιέχει.