Ψάρι στο γκρίλ

Ψητό ψάρι σε ωραία πιατέλα και απο πανω εχει λαδολέμονο με μαιτανο και κρεμμύδι ψιλοκομένο για γέυση ,επίσης στα βράγχια του έχει μια φέτα λεμόνι
                                                                                  Ψάρια(τσιπούρες,χιόνες, γοφάρια,λαβράκια και γενικά ψάρι που γίνεται ψητό),1 πιπεριά πράσινη,1 κρεμμύδι,2 λεμόνια,μαϊντανό,πιπέρι μαύρο και κόκκινο,1 ποτηράκι λάδι,αλάτι ,1 καρότο.
Πλένετε ,καθαρίζετε και ρίχνετε το κόκκινο πιπέρι πάνω και μέσα στα ψάρια.Τα αφήνετε στο ψυγείο καμιά ώρα(παίρνουν ωραία γεύση από το πιπέρι),
 'Οταν είναι να τα ψήσετε κόβετε μακρόστενα κομμάτια τη πιπεριά και το καρότο και τα βάζετε στην κοιλιά του κάθε ψαριού μαζί με ένα κλαράκι μαϊντανό.Το αλάτι το βάζετε στα βράγχια του κάθε ψαριού και τα κλείνετε με μια φέτα λεμόνι.Ρίχνετε από πάνω και λίγο λάδι.Μέσα στο ταψί που θα τα ψήσετε βάζετε και ένα κλαράκι δενδρολίβανου,αν δεν έχετε βάζετε ξερό.






 Τώρα θα σας δείξω και ένα λαδολέμονο λίγο πιο αρωματικό από το συνηθισμένο. Κόβετε ένα κρεμμύδι (πιο καλά θα ήταν να έχετε φρέσκο κρεμμυδάκι)σε κυβάκια,λίγη πράσινη πιπεριά και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.Στίβετε τα λεμόνια και όλα μαζί τα βάζετε στο σέικερ,ρίχνετε και το λάδι.Τα χτυπάτε όλα μαζί. Μπορείτε ακόμη να το φτιάξετε και λίγο διαφορετικό,να βάλετε σκόρδο μια σκελίδα πιπέρι κοκκινο και ρίγανη,εξαρτάται ποιές γεύσεις σας πάνε καλύτερα.




 Για σαλάτα ετοίμασα πιπεριές με λαδόξιδο.Κόβετε στη μέση τις πιπεριές κατά μήκος και τις βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό αλατισμένο.Τις βράζετε περίπου 10 λεπτά.Τις κατεβάζετε και αφού  πετάξετε το νερό τις κόβετε κομμάτια.Βάζετε λάδι ,ξύδι και μια σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια.Είναι πολύ εύκολη σαλάτα και πάει πολύ ωραία με τα ψάρια.      ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!    







Συνολικές προβολές σελίδας