Νεφρά μοσχαριού κοκκινιστά

νεφρά μοσχαριού μαγειρεμένα με ντομάτα και ψιλοκομένο κρεμμύδι,γαρνιρισμένα με φυλλο δάφνης

 600 γραμμάρια νεφρά μοσχαρίσια 2 μεγάλα κρεμμύδια ,μαϊντανό,κόκκινο πιπέρι .αλάτι πιπέρι  μαύρο σε κόκκους,2 φύλλα δάφνη,1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο,λίγο μηλόξυδο 4 ώριμες ντομάτες,2 κουταλιές σούπας πελτέ,(εγώ βάζω από τη σάλτσα που σας ανάρτησα.)
Καθαρίζετε και πλένετε τα κρεμμύδια,έχετε βάλει τον κρεοπώλη να σας κόψει τα νεφρά σε φετάκια.Κόβετε τα κρεμμύδια,τα βάζετε σε κατσαρόλα, η τηγάνι με καπάκι,ρίχνετε τα νεφρά,το μαϊντανό,το κόκκινο πιπέρι ,το μαύρο πιπέρι σε κόκκους ,το λάδι και τα δαφνόφυλλα,το αλάτι, και τα αφήνετε να μαραθούν. Μόλις πάρουν μερικές βράσεις ρίχνετε το μηλόξυδο επειδή τα νεφρά έχουν λίγο ιδιαίτερη μυρωδιά.Ρίχνετε και τις ντομάτες μαζί με τον πελτέ και τα αφήνετε να βράσουν σε φωτιά μέτρια για μισή ώρα περίπου, ίσως και λίγο παραπάνω.Τα σερβίρετε με τη σαλάτα που προτιμάτε...             ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας