4 πατάτες,1 ντομάτα,1 κρεμμύδι,,1 αγγούρι,3 φύλλα μαρούλι,1 πιπεριά πράσινη,2 λεμόνια,ξύδι ελαιόλαδο,αλάτι,κέτσαπ,μουστάρδα,μαγιονέζα
Καταρχήν θα σας πω πως να κάνετε τις πατάτες για να μην τις βράσετε με τον κλασσικό τρόπο γιατί παίρνει πολύ χρόνο. Τις καθαρίζετε και τις κόβετε όπως τις κόβετε κανονικά για την πατατοσαλάτα.Τις βάζετε με λίγο νερό και αλάτι σε ένα πλαστικό τάπερ το οποίο κλείνετε ,όχι όμως εντελώς(γιατί μπορεί να το πετάξει πάνω και να σας λερώσει το φούρνο) και το βάζετε για 20 λεπτά στα μικροκύματα.Τις αφήνετε ακόμη 5 λεπτά μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να ανοίξετε το καπάκι. Τις βάζετε μετά σε μια βαθιά σαλατιέρα στίβετε το ένα λεμόνι ρίχνετε μισό φλυτζανάκι ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και αλάτι. Κόβετε τη ντομάτα ,το μαρούλι,το αγγούρι ,το κρεμμύδι,την πιπεριά και τα ανακατεύετε όλα μαζί.Ετοιμάζετε τώρα ένα ντρέσιγκ ,με 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα,2 κουταλιές κέτσαπ.2 κουταλιές μουστάρδα,μισό ποτηράκι λάδι και το χυμό από ένα λεμόνι.Τα χτυπάτε όλα μαζί και τα ρίχνετε πάνω στην πατατοσαλάτα.την αφήνετε λίγο πριν τη σερβίρετε να δέσουν οι γεύσεις...
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!